Overslaan naar content

Adviseur ICT

 • Amsterdam
€ 3.334 - € 6.665 per maandBestuursbureau

Over deze baan


Wil jij werken bij een dynamische organisatie waar jouw expertise op het gebied van ICT, Cybersecurity en Privacy echt het verschil maakt? Bij VierTaal zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve Adviseur ICT die ons team komt versterken. Je werkt samen met een collega ICT-adviseur en onze externe ICT-ondersteuning aan uitdagende vraagstukken rondom informatievoorziening, -beveiliging en privacy. Ons bestuursbureau is gevestigd in Amsterdam. Je krijgt een parttime aanstelling van 32 uur per week met een aantrekkelijk salaris van maximaal € 6.665,- (schaal 12 o.b.v. 40 uur).Dit ga je doen


Als Adviseur ICT ben jij de sleutel tot onze digitale veiligheid. Je taak is het beschermen van de digitale leer- en werkomgeving van onze leerlingen en medewerkers. Dit doe je door het ontwikkelen en implementeren van organisatiebreed ICT- en IBP-beleid, gebaseerd op het landelijke normenkader IBP-FO. Jouw werk richt zich op governance, risicomanagement en compliance. Daarnaast coördineer je lopende ICT- en IBP-activiteiten, zoals het managen van projecten voor de implementatie van casusmanagementsystemen, uitvoeren van hardware-inventarisaties, en bijstellen van autorisatiematrices.Verder zijn dit jouw taken:

 • Onderzoeken van informatiebehoeften en eisen aan informatiebescherming en privacy.
 • Vertalen van informatiebehoeften naar concrete beleidsplannen.
 • Analyseren en verbeteren van bestaande ICT- en informatiebeveiligingsvoorzieningen.
 • Adviseren over systeemvereisten en afstemmen van ICT- en IBP-voorzieningen op bedrijfsprocessen.
 • Communiceren over technische beveiligingsonderwerpen naar zowel technische als niet-technische doelgroepen.


Over VierTaal


VierTaal biedt speciaal onderwijs voor leerlingen die slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben (cluster 2). Met 7 scholen en 5 ambulante diensten werken we intensief samen om ieder kind, ongeacht religie of levensbeschouwing, een plek te bieden. Ons bestuursbureau in Amsterdam is de plek waar jij komt te werken, samen met diverse staffuncties zoals P&O, financiën, communicatie, ICT en kwaliteitsmanagement.Jouw kracht


We zoeken een inspirerende en samenwerkende Adviseur ICT die ons team komt versterken. Jij bent flexibel, klantvriendelijk, proactief en oplossingsgericht. Je begrijpt de draagkracht van de organisatie en speelt een verbindende en coachende rol. Nieuwe ICT-ontwikkelingen maak jij je snel eigen en met jouw analytisch denkvermogen weet je efficiënt onderscheid te maken tussen bijzaken en hoofdzaken. Je kunt zelfstandig werken en beschikt over de nodige sensitiviteit om effectief te opereren binnen een onderwijsorganisatie.Verder breng jij dit mee:

 • Kennis van informatiearchitectuur, AVG en informatiebeveiliging.
 • Sterk analytisch denkvermogen om efficiënt onderscheid te maken tussen bijzaken en hoofdzaken.

 • Vermogen om zelfstandig te werken en de nodige sensitiviteit om effectief te kunnen opereren binnen een onderwijsorganisatie.

 • Goede communicatievaardigheden voor zowel technische als niet-technische doelgroepen.

 • Ervaring met het uitvoeren van ICT-projecten en snel eigen maken van informatie- en beveiligingsontwikkelingen.


Jouw keuze


Als Adviseur ICT krijg je een inspirerende werkomgeving en een zelfstandige functie. Daarnaast bieden we:

 • Salaris tot max. € 6.665,00 o.b.v. 40 uur, conform cao PO.
 • Parttime contract voor 32 uur per week.
 • Uitstekend ABP-pensioen en reiskostenvergoeding.
 • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een inspirerende werkomgeving met een betrokken team.


Pak het moment


Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Jozina Vermeij (adviseur P&O), via 06 82 330 645. Deze vacature staat open tot 25 juni 2024. 


Ben jij klaar voor jouw volgende stap als Adviseur ICT? Klik dan op de “solliciteren”-knop en kom ons team versterken!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar