Overslaan naar content

Docent Biologie

  • Amsterdam
€ 5.862VierTaal College Amsterdam

Over deze baan

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of slechthorendheid (SH)? Kom werken als vakdocent biologie bij het VierTaal College in Amsterdam! Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs en zijn op zoek naar een bevlogen vakdocent biologie die onze leerlingen motiveert en enthousiasmeert. Jouw doel? Iedere leerling op weg helpen naar een passende plek in de maatschappij. Jij bent 16 uur per week beschikbaar en krijgt daarvoor van ons een goed salaris van max. €5862,00 (schaal LC) o.b.v. 40 uur.


Dit ga je doen

Als vakdocent biologie geef je les aan zowel de onderbouw als de bovenbouw. Je vindt het een leuke uitdaging om flexibel in te spelen op de behoeften van elke leerling. Samen met logopedisten, een intern begeleider (IB-er), en een zorgcoördinator, zorg je ervoor dat leerlingen stevig in de maatschappij komen te staan. Daarnaast werk je nauw samen binnen je sectie, waardoor de lijnen kort zijn en de samenwerking optimaal is.


Verder zijn dit jouw taken:

  • Mentor en aanspreekpunt zijn voor leerlingen en ouders.

  • Coachgesprekken voeren met leerlingen.

  • Doelen opstellen in het Ontwikkelingsperspectiefplan (OPP) en voortgangsgesprekken voeren.


Over VierTaal

Het VierTaal College Amsterdam biedt op maat gemaakt onderwijs aan leerlingen met TOS en/of SH. Onze gezonde kantine wordt gerund door leerlingen uit de start- en praktijkklassen, waar we erg trots op zijn! De school is gevestigd nabij Amsterdam Sloterdijk en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.


Jouw kracht

Jij bent vakinhoudelijk sterk, bevlogen en hebt een positieve blik op het geven van onderwijs. Je weet onze cluster 2-leerlingen te motiveren en hebt oog voor hun individuele behoeften. Daarnaast ben je bereid om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen samen met je team.


Daarnaast breng jij dit mee:

  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor biologie;

  • Ervaring met cluster 2 en/of TOS, SH en ASS is een pre;

  • Je bent bereid om interne scholing te volgen.


Jouw keuze

Bij ons kies je voor een veilige en gezellige school met een open sfeer en leuke collega’s. Onze cluster 2-doelgroep biedt jou de kans om je als vakdocent verder te ontwikkelen. We bieden een interne opleiding van 6 maanden om je een vliegende start te geven. Daarnaast krijg jij dit ervoor terug:


  • Salaris tot max. € 5.862,00 o.b.v. 40 uur (inschaling LC) en een contract van 16 uur per week.

  • Goede interne scholing, deelname aan teamscholingen en begeleiding van een collega.

  • Goed ABP-keuzepensioen en reiskostenvergoeding.


Goede scholing voor een goede start!

Bij VierTaal leer je alles over het ervaren van TOS. Daarom krijg je verschillende TOS modules, ervaringscircuits voor TOS en SH, een module SH en handelingsgericht werken aan communicatieve vaardigheden.


Pak het moment

Kun jij niet wachten om bij ons het verschil te maken voor onze leerlingen? Klik dan op “solliciteren” en je hoort zo snel mogelijk van ons.


Heb je een vraag over deze vacature? Bel dan naar 020-4119048 en vraag naar Linda Greuter, locatiedirecteur.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar