Overslaan naar content

Leerkracht

 • Almere
€ 5.862Alexander Roozendaalschool

Over deze baan

Dit is jouw moment om de stap te zetten naar het speciaal onderwijs! Word leerkracht speciaal onderwijs (cluster 2) bij VierTaal. Help de leerlingen van de Alexander Roozendaalschool in Almere met hun taalontwikkeling. Om dit goed te kunnen doen word je opgeleid, gecoacht en begeleid in jouw ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris van max. € 5.862,- op basis van 40 uur (schaal LC). Kies voor een baan met impact, word leerkracht speciaal onderwijs cluster 2!


Dit ga je doen:

Als groepsleerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere heb jij een waardevolle baan. Jij werkt namelijk met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Unieke talenten ontwikkelen en de communicatieve vaardigheden vergroten, daar help jij hen bij. Dit doe je samen met een team van experts zoals; logopedisten, IB’ers en gedragsdeskundigen.


Verder zijn dit jouw taken:
 • Je levert maatwerk voor elke leerling

 • Je benut visuele middelen, zoals digiborden, gebruikt ondersteunende gebaren en past je taal en tempo aan

 • Je ontwikkelt en evalueert ontwikkelingsperspectieven, groepsplannen en individuele plannen


Werken bij VierTaal


Op de Alexander Roozendaalschool in Almere spelen taal en communicatie de hoofdrol voor de cluster-2-leerlingen. In samenwerking met jouw 25 collega’s draag je samen de verantwoordelijkheid. Zo voelt iedereen zich gehoord. De leerlingen voelen zich thuis in deze taalrijke omgeving die jij en je collega’s creëren. Bij ons betekent gelijke kansen bieden een levendige uitwisseling van betekenissen en ervaringen, geen ingewikkeld concept.


Jouw kracht

Bij de Alexander Roozendaalschool in Almere is ervaring met de doelgroep geen must. Een warm hart voor de leerlingen wel. Met jouw sterke communicatievaardigheden weet elke leerling wat er verwacht wordt. Verder neem je dit met je mee:


 • Afgeronde pabo-opleiding

 • Je hebt natuurlijk overwicht

 • Je werkt gestructureerd en bent een ster in het behouden van overzicht

 • Je trekt goed op met het team vanwege de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid

 • Goede ICT-vaardigheden


Jouw keuze

Als docent speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere werk jij in een omgeving waarin je de verantwoordelijkheid deelt. Samen met het team creëer jij de optimale setting voor de leerlingen, met als doel: doorstromen naar een andere passende onderwijsvoorziening thuis nabij. Dit wordt beloond met:


 • Inschaling op LC (cao PO max. € 5.862,- op basis van 40 uur) en een contract voor 28 uur per week (les op donderdag en vrijdag. Eventueel ruimte voor meer uren, i.c.m. andere groepen)

 • Gerichte scholing, coaching en ondersteuning van een maatje

 • Kleine klassen van maximaal 14 leerlingen

 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld als IB’er

 • Goed ABP-keuzepensioen en reiskostenvergoeding, vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%


Goede scholing voor een goede start

Goede scholing zorgt ervoor dat jij een kei wordt in je vak! Bij VierTaal leer je alles over het ervaren van TOS. Daarom krijg je verschillende TOS modules, ervaringscircuits voor TOS en SH, een module SH, Nederlands met gebaren, een module autismespectrumstoornissen en in de toekomst ook binnen elke regio handelingsgericht werken aan communicatieve vaardigheden. Door onze goede scholing is ervaring met de doelgroep niet nodig, een warm hart voor de leerlingen wel!


Pak het moment

Klaar om elk onderwijsmoment betekenisvol te maken? Solliciteer dan als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere door op de "solliciteren"-knop te drukken.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar