Overslaan naar content

Leerkracht

 • Amsterdam
€ 5.862Alexander Roozendaalschool

Over deze baan

Versterk elke stem in het speciaal onderwijs! Als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam maak jij het verschil waardoor je gelijke kansen creëert. Dit doe je voor onze kinderen uit groep 4 t/m 8 (in overleg) met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) (cluster 2). Hoewel het soms uitdagend is, is jouw baan erg waardevol. Je krijgt een goede interne scholing, een maatje of een coachingtraject. Nog een voordeel: met onze kleine klassen heb jij tijd en aandacht voor ieder kind. Hierdoor ondersteun jij elk uniek leerproces met aandacht, creativiteit en zorg. Je krijgt een salaris van max. € 5.862,00 o.b.v. 40 uur (conform cao PO).


Dit ga je doen

Als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam begeleid jij kinderen met TOS in hun taalontwikkeling. Samen met een team van experts zoals; logopedisten, IB’ers en gedragsdeskundigen, zorg jij voor een klas waar iedereen telt. Jij maakt het visueel, je bent concreet en biedt structuur.


Verder zijn dit jouw taken:

 • Je levert maatwerk voor elke leerling

 • Je benut visuele middelen, zoals digiborden, gebruikt ondersteunende gebaren en past je taal en tempo aan

 • Je ontwikkelt en evalueert ontwikkelingsperspectieven, groepsplannen en individuele plannen


Werken bij VierTaal

Op de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam spelen taal en communicatie de hoofdrol voor de cluster-2-leerlingen. In samenwerking met jouw 25 collega’s draag je samen de verantwoordelijkheid. Zo voelt iedereen zich gehoord. De leerlingen voelen zich thuis in deze taalrijke omgeving die jij en je collega’s creëren. Onze missie ‘gelijke kansen door het verschil te maken’ zie je in iedere klas terug!


Jouw kracht

Met jouw talent voor het zien van iedere leerling heb jij al een hele belangrijke kwaliteit in handen. Verder neem jij dit met je mee als groepsleerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam:

 • Een afgeronde pabo-opleiding

 • Je werkt gestructureerd. Juist voor kinderen met taal- en ontwikkelstoornissen zijn overzicht en voorspelbaarheid essentieel

 • Je trekt goed op met het team vanwege de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid

 • Je hebt goede ICT-vaardigheden


Jouw keuze

Als leerkracht speciaal onderwijs is er niets waardevoller dan een omgeving waarin je op elkaar kan bouwen, zodat je samen de beste omgeving voor de leerlingen kunt neerzetten. Wat ons betreft een open deur. Dit krijg je nog meer:

 • Inschaling op LC (cao PO max. €5.862,00 o.b.v. 40 uur) en een contract voor 0,6 - 1,0 FTE

 • Gerichte scholing, coaching en ondersteuning van een maatje

 • Kleine klassen van maximaal 14 leerlingen

 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld als IB’er

 • Goed ABP-keuzepensioen en reiskostenvergoeding, vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%Goede scholing voor een goede start

Goede scholing zorgt ervoor dat jij een kei wordt in je vak! Bij VierTaal leer je alles over het ervaren van TOS. Daarom krijg je verschillende TOS-modules, een ervaringscircuit TOS en SH, een module SH, Nederlands met gebaren, een module stoornissen binnen het autistisch spectrum en in de toekomst binnen elke regio handelingsgericht werken met communicatieve vaardigheden. Door onze goede scholing is ervaring met de doelgroep niet per se nodig, een warm hart voor de leerlingen wel!


Pak het moment

Klaar om elk kind te laten stralen? Solliciteer dan als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar