Overslaan naar content

Leerkracht (tijdelijke vervanging)

  • Amsterdam
€ 5.862Alexander Roozendaalschool

Over deze baan


Jouw kracht? Invliegen op een tijdelijke baan! Dat komt goed uit. Vanaf 1 augustus 2024 ontstaat er een plek voor jou op de Alexander Roozendaalschool (JSS) van VierTaal in Amsterdam. Je krijgt een maatje en de mogelijkheid tot goede interne scholing. Ook krijg je een contract voor 24 - 40 uur per week tot de voorjaarsvakantie, met uitzicht op een vaste aanstelling aansluitend. Je krijgt een goed salaris van max. € 5.862,00 (schaal LC) o.b.v. 40 uur.


Dit ga je doen

Leerlingen begeleiden met een TOS (taalontwikkelingsstoornis) in hun taalontwikkeling, dat is wat jij doet als leerkracht speciaal onderwijs bij de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam. Voor de leerlingen in groep 1 t/m 4 creëer je een leeromgeving waarin elke leerling gezien wordt. Dit doe je samen met een team van experts van o.a. logopedisten, IB’ers en gedragsdeskundigen. 


Jouw aanpak omvat onder andere de volgende taken:

  • Je levert maatwerk voor elke leerling

  • Je benut visuele middelen zoals digiborden, gebruikt ondersteunende gebaren en past je taal en tempo aan

  • Je ontwikkelt en evalueert ontwikkelingsperspectieven, groepsplannen en individuele plannen


Werken bij VierTaal


Op de Alexander Roozendaalschool (JSS) in Amsterdam spelen taal en communicatie de hoofdrol voor de cluster 2-leerlingen. Samen met jouw 45 collega’s draag je de verantwoordelijkheid. Zo voelt iedereen zich gehoord. De leerlingen voelen zich thuis in deze taalrijke omgeving die jij en je collega’s creëren. Onze missie ‘gelijke kansen door het verschil te maken’ zie je in iedere klas terug!


Jouw kracht

Empathisch, geduldig, veerkrachtig… zijn woorden waar jij je in herkent. Zo bied je naast betekenisvolle lessen, ook ondersteuning in de sociale en emotionele ontwikkeling. Verder neem je dit mee:

  • Een afgeronde pabo-opleiding

  • Gestructureerd werken. Juist voor kinderen met taal- en ontwikkelstoornissen zijn overzicht en voorspelbaarheid essentieel

  • Je vindt makkelijk en vlot aansluiting binnen een nieuw team


Jouw keuze

Jouw unieke vermogen om de OPP’s af te stemmen op de behoefte van ieder kind laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Als leerkracht speciaal onderwijs in Amsterdam krijg je dit er in ieder geval voor terug:

  • Salaris tot max. € 5.862,00 o.b.v. 40 uur (inschaling LC) en een contract voor 24-40 uur p/w tot de voorjaarsvakantie (werkdagen in overleg en mogelijkheid tot aanstelling in formatie aansluitend).

  • Ondersteuning van een maatje en de mogelijkheid tot gerichte scholing

  • Goed ABP-keuzepensioen en reiskostenvergoeding


Goede scholing voor een goede start!

Ook tijdelijke collega’s krijgen de kans om zich te laten scholen. Bij VierTaal leer je alles over het ervaren van TOS. Daarom krijg je verschillende TOS modules, ervaringscircuits voor TOS en SH, een module SH, Nederlands met gebaren, een module autismespectrumstoornissen en in de toekomst ook binnen elke regio handelingsgericht werken aan communicatieve vaardigheden. Door onze goede scholing is ervaring met de doelgroep niet nodig, een warm hart voor de leerlingen wel!


Pak het moment

Als je een tijdelijke (en in de toekomst vaste), en waardevolle baan zoekt, zoek dan niet verder! Klik op onderstaande button en solliciteer direct. Wij kijken uit naar je komst!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar