Overslaan naar content

Leerkracht Groep 1-2

 • Almere
€ 5.862Alexander Roozendaalschool

Over deze baan


Versterk elke stem in het speciaal onderwijs! Als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere maak jij het verschil waardoor je gelijke kansen creëert. Dit doe je voor onze groep 1 en 2 kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) (cluster 2). Hoewel het soms uitdagend is, is jouw baan erg waardevol. Daarom krijg jij goede interne scholing, een maatje en coaching. Nog een voordeel: met onze kleine klassen heb jij tijd en aandacht voor ieder kind. Hierdoor ondersteun jij elk uniek leerproces met aandacht, creativiteit en zorg. Je krijgt een contract voor 16 uur p/w en max. € 5.862,00 o.b.v. 40 uur.


Dit ga je doen:

Als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere begeleid jij kinderen met TOS in hun taalontwikkeling. Samen met een team van experts zoals; logopedisten, IB’ers en gedragsdeskundigen, zorg jij voor een klas waar iedereen telt. Jij maakt het visueel, je bent concreet en biedt structuur aan de volgende taken:


 • Je levert maatwerk voor elke leerling

 • Je benut visuele middelen, zoals digiborden, gebruikt ondersteunende gebaren en past je taal en tempo aan

 • Je ontwikkelt en evalueert ontwikkelingsperspectieven, groepsplannen en individuele plannen


Werken bij VierTaalOp de Alexander Roozendaalschool in Almere spelen taal en communicatie de hoofdrol voor de cluster-2-leerlingen. In samenwerking met jouw 25 collega’s draag je samen de verantwoordelijkheid. De leerlingen voelen zich thuis in deze taalrijke omgeving die jij en je collega’s creëren. Gelijke kansen door het verschil te maken’ zijn voor ons geen holle woorden, dit zie je in iedere klas terug!


Jouw kracht

Met jouw talent voor het zien van iedere leerling heb jij al een hele belangrijke kwaliteit in handen. Verder neem jij dit met je mee als groepsleerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere:

 • Een afgeronde pabo-opleiding

 • Een hart voor kleuters

 • Je werkt gestructureerd. Juist voor kinderen met taal- en ontwikkelstoornissen zijn overzicht en voorspelbaarheid essentieel

 • Je trekt goed op met het team vanwege de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.

 • Je hebt goede ICT-vaardigheden


Jouw keuze

Als docent speciaal onderwijs is er niets waardevoller dan een omgeving waarin je op elkaar kan bouwen, zodat je samen de beste omgeving voor de leerlingen kunt neerzetten. Wat ons betreft een open deur. Dit krijg je nog meer:

 • Inschaling op LC (cao PO max. €5.862,00 o.b.v. 40 uur) en een contract voor 16 uur per week (werkdagen: dinsdag en woensdag. Eventueel ruimte voor meer uren, i.c.m. andere groepen)

 • Gerichte scholing, coaching en ondersteuning van een maatje

 • Kleine klassen van maximaal 14 leerlingen

 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld als IB’er

 • Goed ABP-keuzepensioen en reiskostenvergoeding, vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%


Goede scholing voor een goede start

Goede scholing zorgt ervoor dat jij een kei wordt in je vak! Bij VierTaal leer je alles over het ervaren van TOS. Daarom krijg je verschillende TOS modules, ervaringscircuits voor TOS en SH, een module SH, Nederlands met gebaren, een module autismespectrumstoornissen en in de toekomst ook binnen elke regio handelingsgericht werken aan communicatieve vaardigheden. Door onze goede scholing is ervaring met de doelgroep niet nodig, een warm hart voor de leerlingen wel!


Pak het moment

Klaar om elk kind te laten stralen? Solliciteer dan als leerkracht speciaal onderwijs op de Alexander Roozendaalschool in Almere door op de "solliciteren"-knop te drukken.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar