Overslaan naar content

Leerkracht (zwangerschapsvervanging)

  • Purmerend
€ 5.862Alexander Roozendaalschool

Over deze baan

Jouw kracht? Invliegen op een tijdelijke baan! Dat komt goed uit. Vanaf 23 juni ontstaat er een plek voor jou op de Alexander Roozendaalschool van VierTaal in Purmerend. Je krijgt een maatje en de mogelijkheid tot goede interne scholing. Ook krijg je een contract voor 24 uur p/w tot de kerstvakantie en een goed salaris van max. € 5.862,00 (schaal LC) o.b.v. 40 uur.


Dit ga je doen

Leerlingen begeleiden met een TOS (taalontwikkelingsstoornis) in hun taalontwikkeling, dat is wat jij doet als leerkracht speciaal onderwijs bij de Alexander Roozendaalschool in Purmerend. Voor de leerlingen in groep 1 t/m 4 creëer je een leeromgeving waarin elke leerling gezien wordt. Dit doe je samen met een team van experts van o.a. logopedisten, IB’ers en gedragsdeskundigen. 


Jouw aanpak omvat onder andere de volgende taken:

  • Je levert maatwerk voor elke leerling

  • Je benut visuele middelen zoals digiborden, gebruikt ondersteunende gebaren en past je taal en tempo aan

  • Je ontwikkelt en evalueert ontwikkelingsperspectieven, groepsplannen en individuele plannen


Werken bij Stichting VierTaal


Op de Alexander Roozendaalschool in Purmerend spelen taal en communicatie de hoofdrol voor de cluster 2-leerlingen. Samen met jouw 25 collega’s draag je de verantwoordelijkheid. Zo voelt iedereen zich gehoord. De leerlingen voelen zich thuis in deze taalrijke omgeving die jij en je collega’s creëren. Onze missie ‘gelijke kansen door het verschil te maken’ zie je in iedere klas terug!


Jouw kracht

Empathisch, geduldig, veerkrachtig… woorden waar jij je in herkent. Zo bied je naast betekenisvolle lessen, ook ondersteuning in de sociale en emotionele ontwikkeling. Verder neem je dit mee:

  • Een afgeronde pabo-opleiding

  • Gestructureerd werken. Juist voor kinderen met taal- en ontwikkelstoornissen zijn overzicht en voorspelbaarheid essentieel

  • Je vindt makkelijk en vlot aansluiting binnen een nieuw team


Jouw keuze

Jouw unieke vermogen om de OPP’s af te stemmen op de behoefte van ieder kind laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Als leerkracht speciaal onderwijs in Purmerend krijg je dit er in ieder geval voor terug:

  • Salaris tot max. € 5.862,00 o.b.v. 40 uur (inschaling LC) en een contract voor 24 uur p/w tot de kerstvakantie. Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag

  • Ondersteuning van een maatje en de mogelijkheid tot gerichte scholing

  • Goed ABP-keuzepensioen en reiskostenvergoeding


Goede scholing voor een goede start!

Ook tijdelijke collega’s krijgen de kans om zich te laten scholen. Bij VierTaal leer je alles over het ervaren van TOS. Daarom krijg je verschillende TOS modules, ervaringscircuits voor TOS en SH, een module SH, Nederlands met gebaren, een module autismespectrumstoornissen en in de toekomst ook binnen elke regio handelingsgericht werken aan communicatieve vaardigheden. Door onze goede scholing is ervaring met de doelgroep niet nodig, een warm hart voor de leerlingen wel!


Pak het moment

Als je een tijdelijke, maar waardevolle baan zoekt, zoek dan niet verder! Klik op onderstaande button en solliciteer direct. Wij kijken uit naar je komst!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar