Overslaan naar content

Logopedist

 • Amsterdam
€ 5.030 per maandAmbulante Dienst Primair Onderwijs Amsterdam

Over deze baan

Toe aan een volgende stap in jouw loopbaan als logopedist? Dit is jouw kans! Bij de Ambulante Dienst VierTaal in Amsterdam werk je als regio logopedist voor 12 tot 28 uur per week, met mogelijke uitbreiding van je uren met taken als ambulant begeleider of als trajectbegeleider. Je ondersteunt onze ambulant begeleiders, verzorgt scholing en neemt deel aan leerlingenzorg-commissies. Dit is dé kans om jouw vakkennis te delen en te verrijken in een professionele en inspirerende omgeving. Je krijgt een salaris van maximaal €5.030,00 op basis van fulltime (schaal 9 of 10, cao PO).


Dit ga je doen

Als logopedist bij de Ambulante Dienst VierTaal in Amsterdam, ben je samen met collega logopedisten verantwoordelijk voor het verdiepen van kennis over spraak-taal bij de AB- collega’s. Je ondersteunt de ambulant begeleiders bij logopedische vragen, het interpreteren van logopedische tests, je denkt mee over doelen en methodiek, neemt wekelijks deel aan overleggen voor leerlingenzorg en je verzorgt samen met collega logopedisten nascholing. Dit alles om de leerlingen die wij begeleiden communicatief sterker te maken.


Verder zijn dit jouw taken

 • Deelname aan de commissie van leerlingenzorg (CvL) overleggen en bespreekt hier jouw logopedische kijk op de leerling.

 • Overleg met collega logopedisten.

 • Incidenteel onderzoek uitvoeren bij een leerling.

 • Samenwerken met andere zorgprofessionals en instanties om een integrale aanpak te waarborgen.

 • Bijdragen aan de totale ontwikkeling van de ambulante dienst als teamlid.


Werken bij VierTaal

De Ambulante Dienst van VierTaal zit in de Alexander Roozendaalschool in Amsterdam. Onze dienst en Stichting VierTaal zijn volop in ontwikkeling en wij hebben een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, welke gericht is op samenwerking in de professionele ruimte en verantwoordelijkheid binnen de kaders van de Ambulante Dienst. Bij VierTaal staat een professionele cultuur voorop. Wij bieden goede scholingsmogelijkheden in ons vakgebied en begeleiding waardoor je je (verder) als cluster 2 specialist kunt ontwikkelen.


Jouw kracht

Als logopedist bij VierTaal in Amsterdam bied je samen met collega's, elke leerling kansen. Je zorgt met kennis en humor voor de verbinding tussen de betrokkenen. Je werkt zelfstandig en je bent in staat de mensen rondom de leerling met elkaar te verbinden. Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Hbo-diploma logopedie.
 • Kennis van het PO.
 • Zeer goede communicatievaardigheden en reflectievermogen.


Jouw keuze

Als onderdeel van ons enthousiaste en deskundige team biedt VierTaal in Amsterdam een stimulerende werkomgeving waar je écht een verschil kunt maken. Naast de voldoening die het werk met zich meebrengt, bieden wij:

 • Salarisschaal 9 of 10 (cao PO) met een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • Gerichte scholing en coaching.
 • Contract tussen 0,3 en 0,7 fte.
 • Goed inwerktraject.


Goede scholing voor een goede start!

Bij VierTaal leer je alles over onderwijs en TOS. Je krijgt goede begeleiding bij je start en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Pak het moment

Grijp deze kans om een verschil te maken! Wil je snel een reactie? Solliciteer dan vóór 19 juli. Anders kun je in verband met de schoolvakantie een antwoord verwachten vanaf maandag 26 augustus.


Solliciteer door op de knop "solliciteren" te klikken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Wolfsen, onze locatiedirecteur AD, via 06-19013520..

of

Apply with Indeed onbeschikbaar