Overslaan naar content

Logopedist

 • Amsterdam
€ 4.580VierTaal College Amsterdam

Over deze baan

Op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan als logopedist binnen het onderwijs? Kom werken als logopedist in het speciaal onderwijs en maak écht het verschil voor onze leerlingen én jezelf! Bij het VierTaal College in Amsterdam werk je met leerlingen van 12 tot 18 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of slechthorendheid (SH). Je verdient max. € 4.580,00 per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9) en werkt 28 uur per week (0,7 FTE).


Dit ga je doen

Bij VierTaal College Amsterdam (VCA) is elke werkdag een nieuwe kans om te inspireren en te leren. Je geeft logopedische begeleiding in verschillende klassen en werkt nauw samen met docenten. Je helpt leerlingen hun communicatieve vaardigheden te verbeteren en biedt zowel individuele behandelingen als groepslessen aan. Daarnaast voer je logopedisch onderzoek uit en schrijf je logopedische plannen en verslagen. Groepslessen zijn divers en afgestemd op de behoeften per leerjaar.


Verder zijn dit jouw taken

 • Ontwikkelen en aanpassen van behandelmethoden

 • Aansluiten bij groepsbesprekingen en afdelingsvergaderingen

 • Contact onderhouden met en voorlichting en advies geven aan ouders, mentoren en andere betrokkenen


Werken bij VierTaal

Bij het VCA werk je samen met collega’s uit verschillende werkvelden. Ons team van 9-10 logopedisten heeft ieder zijn eigen expertise. Hier kun je je specialiteit kiezen en doen waar je goed in bent. Amsterdam biedt een grootstedelijke omgeving met een diverse leerlingenpopulatie, wat zorgt voor een open en uitdagende werkomgeving. Het team varieert van startend tot ervaren, waardoor je veel kunt leren van elkaar. We bieden volop ruimte om je te ontwikkelen en moedigen cursussen en studies aan. Daarnaast geniet je dagelijks van de beste lunches, bereid door onze leerlingen.


Jouw kracht

Als logopedist bij VierTaal ben je niet alleen een expert in je vakgebied, maar ook een inspirator voor je leerlingen en collega's. Je hebt een passie voor taal en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om leerlingen te motiveren en te ondersteunen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die graag kennis deelt en samenwerkt.


Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Afgeronde, of bijna afgeronde, Logopedie-opleiding

 • Kennis van TOS, SH en ASS

 • Affiniteit met het speciaal onderwijs

 • Beheersing van Nederlands ondersteund met gebaren (NmG 1) is een pre


Jouw keuze

Bij VierTaal krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Je werkt samen met een hecht en enthousiast team en kunt echt een verschil maken in het leven van leerlingen.


Dit bieden wij verder:

 • Een salaris van max. €4.580,00 o.b.v. fulltime (schaal 9, cao PO)

 • Doorgroeimogelijkheid naar schaal 10

 • Contract voor 28 uur per week (0,7 FTE)

 • Goed inwerktraject

 • Bij goed functioneren, zicht op een vaste aanstelling


Goede scholing voor een goede start!

Bij VierTaal leer je alles over communicatieve vaardigheden en krijg je scholing over TOS, slechthorendheid, autisme en Nederlands met gebaren, en nog veel meer.


Pak het moment

Ben jij de enthousiaste, communicatieve en flexibele logopedist die graag vanuit talenten werkt en het als een uitdaging ziet om leerlingen in hun kracht te zetten? Reageer dan snel!  Solliciteer door op de knop "solliciteren" te klikken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar