Overslaan naar content

Logopedist

 • Schagen
€ 5.030VierTaal College Schagen

Over deze baan

Wil jij als logopedist écht het verschil maken? Bij VierTaal College Schagen werk je met leerlingen van 12 tot 18 jaar met TOS en SH. Je coacht collega's, verzorgt groepsbehandelingen en biedt indien nodig individuele behandelingen. Je verdient tot € 5.030,00 per maand (schaal 10, cao PO) en werkt 28 uur per week (0,7 FTE) in een inspirerende omgeving. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en ontwikkel jezelf terwijl je onze leerlingen helpt groeien!


Dit ga je doen

Elke werkdag bij VierTaal College Schagen biedt nieuwe kansen om te inspireren en te groeien. Je maakt deel uit van het ondersteuningsteam en werkt samen met de gedragskundige en locatiedirecteur. Je coacht collega's, verzorgt groepsbehandelingen en biedt indien nodig individuele behandelingen. Je kijkt breder dan alleen spraak-taalproblematiek en houdt rekening met alle aspecten die een leerling nodig heeft.


Verder zijn dit jouw taken

 • Medeverantwoordelijk voor de leerlijn communicatieve vaardigheden, in aansluiting op handelingsgericht werken aan Communicatieve Vaardigheden (HGW aan CV)

 • Begeleiden en ondersteunen van docenten bij de lessen en aanpak Communiceren

 • Structureel uitvoering geven aan het onderwijs en de begeleiding van leerlingen in groepslessen

 • Begeleiden van leerlingen individueel of in kleine groepjes indien noodzakelijk

 • Opstellen, evalueren en bijstellen van logopedische plannen en ontwikkelingsperspectieven


Werken bij VierTaal

VierTaal College Schagen is een school voor voortgezet speciaal onderwijs cluster 2 voor leerlingen met TOS en/of SH. We bieden onderwijs op VMBO-niveau en praktijkonderwijs, met speerpunten op taal, communicatie en onderwijs op maat. Ons team bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde docenten, onderwijsondersteuners en gedragskundigen die samen de beste begeleiding voor onze leerlingen bieden.


Jouw kracht

Als logopedist bij VierTaal ben je geduldig, flexibel en communicatief sterk. Je hebt een sterke persoonlijkheid en denkt out of the box. Je hebt een visie op de logopedische behandeling van onze leerlingen en durft daarvoor te gaan. Je bent continu bezig met de ontwikkeling van methodieken die het beste werken voor kinderen met TOS en SH.

Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Afgeronde Logopedie-opleiding

 • Kennis van TOS, SH en ASS

 • Affiniteit met het speciaal onderwijs

 • Daadkrachtig, zelfstandig en oplossingsgericht

 • Goede communicatieve vaardigheden en ICT-vaardigheden


Jouw keuze

Bij VierTaal krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Je werkt samen met een hecht en enthousiast team en kunt echt een verschil maken in het leven van leerlingen.

Dit bieden wij verder:

 • Een salaris van maximaal € 5.030,00 bruto per maand bij fulltime (schaal 10, cao PO).

 • Contract voor 28 uur per week (0,7 FTE)

 • Goed inwerktraject en begeleiding

 • Bij goed functioneren, zicht op een vaste aanstelling


Goede scholing voor een goede start!

Bij VierTaal krijg je scholing op het gebied van Cluster 2 problematiek, handelingsgericht werken en Positive Behavior Support (PBS). We bieden ervaringscircuits voor TOS en SH, en ondersteuning bij je professionele ontwikkeling.


Pak het moment

Ben jij de enthousiaste, communicatieve en flexibele logopedist die graag vanuit talenten werkt en het als een uitdaging ziet om leerlingen in hun kracht te zetten?


Reageer dan snel! Sluitingsdatum is 4 juli 2024, met gespreksdatum in week 28.


Solliciteer door op de knop "solliciteren" te klikken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris van der Burgh via 0224-214071.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar