Overslaan naar content

Managementondersteuner

 • Amsterdam
€ 4.580Alexander Roozendaalschool

Over deze baan

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het management van onze scholen? Voor de regio SO Amsterdam zoeken wij voor de start van het nieuwe schooljaar een enthousiaste managementondersteuner voor 0,8 - 1,0 FTE. In deze zelfstandige functie ondersteun je de regiodirecteur en locatiedirecteuren op het gebied van personele en financiële administratie. Je werkt voornamelijk op de Alexander Roozendaalschool aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam, met flexibele dagen op andere locaties en thuiswerken als optie. Je ontvangt een salaris van max. €4.580,00 o.b.v. 40 uur conform CAO PO.

Dit ga je doen

Als managementondersteuner ben je de spil tussen het management in de eigen regio en het bestuursbureau. Je bent werkzaam op meerdere locaties. Je maakt niet dagelijks deel uit van een team, maar je bent wel de drijvende kracht achter de schermen. Dankzij jouw rol ervaar je de dynamiek van het werken op scholen en draag je bij aan het succes van onze medewerkers en leerlingen. Je hebt maandelijks overleg met andere managementondersteuners uit verschillende regio’s, waardoor je verbonden blijft met collega's in dezelfde functie. Je bent de rechterhand van de regiodirecteur en locatiedirecteuren en houdt je bezig met financiële en personele administratie. Je werkt zelfstandig en proactief, zoekt verbinding waar nodig en beheert je eigen tijd en prioriteiten.


Verder zijn dit jouw taken:

 • Aansturen van financiële en personeelsadministratieve medewerkers

 • Monitoren van het begrote budget en formatie-inzet

 • Uitvoeren van complexe personeelsmutaties en berekeningen in Visma

 • Coördineren en ondersteunen bij het begrotingsproces in de regio


Werken bij VierTaal

VierTaal verzorgt onderwijs voor leerlingen die slechthorend zijn en/of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Zeven (speciaal primair en voortgezet onderwijs) scholen en vier ambulante diensten werken daarbij intensief samen. Ieder kind, met elke godsdienst of levensbeschouwing, is bij ons welkom!


Jouw kracht

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en energie krijgt van het oplossen van vraagstukken. Je bent zorgvuldig en zet graag de puntjes op de i. Je hebt affiniteit met P&O en financiën en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.


Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Ervaring in een ondersteunende functie

 • Ervaring met werken op de drive en programma’s als Excel.

 • Bekendheid met administratiesystemen zoals bijvoorbeeld Tobias, Spend Cloud, Visma, en Recruitee

 • Uitstekende schriftelijke en verbale vaardigheden


Jouw keuze

Bij VierTaal kies je voor een zelfstandige en uitdagende rol met veel ruimte voor eigen inbreng. Je werkt in een stimulerende omgeving en draagt bij aan het onderwijs voor leerlingen met een speciale uitdaging (cluster 2).

Dit bieden wij verder:

 • Salaris van maximaal €4.580,00 o.b.v. 40 uur (CAO PO)

 • Gerichte scholing en coaching

 • Contract voor 0,8 - 1,0 FTE

 • Uitgebreid inwerktraject


Goede scholing voor een goede start!

Bij VierTaal krijg je gerichte scholing om je taak als managementondersteuner goed uit te kunnen voeren. Je leert tijdens een tweedaagse alles over VierTaal, onze leerlingen en maakt kennis met je nieuwe collega’s.


Pak het moment

Wil jij bijdragen aan het management van onze scholen en werken in een zelfstandige en flexibele rol? Solliciteer door op de knop "solliciteren" te klikken.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lieke Rigter (regiodirecteur) via 06-43256516. Solliciteren kan tot 20 juni.


De gesprekken zullen plaatsvinden op 24 en 28 juni. Een ontwikkelassessment kan onderdeel zijn van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar